Nem adta ingyen a pizzát. Lehet, hogy soha sem ébred fel a kómából.

Az étteremvezető “bűne” az volt, hogy nem adott ingyen pizzát két fiatalnak.

A 33 éves Garret Peterson talán sosem ébred fel a kómából. Az étteremvezető “bűne” az volt, hogy nem adott ingyen pizzát két fiatalnak.

Peterson a Huntington Beach-i Thunder Burgrz Pizzában dolgozik, ide sétált be vasárnap a két húszas éveiben járó fiatal, és ingyen pizzát követeltek. Miután Peterson visszautasította őket, a két férfi elment. De nem messzire – írja a Metro.

A 21 éves Bryce Anthony Mezich és a 22 éves Austin Wright Callan a közelben várta, hogy Peterson esti műszakja lejárjon. Mikor a férfi kilépett az utcára, a kettős megragadta, egy sikátorba cibálta, és ott félholtra verték.

Az étteremvezetőt életveszélyes állapotban vitték kórházba. Koponyája egy részét el kellett távolítani, olyan súlyos agysérüléseket szenvedett. Peterson azóta is kómában van, és az orvosok szerint nem túl nagy az esély arra, hogy valaha is felébred.

A férfi lakótársa internetes adománygyűjtő oldalt indított, hogy fedezze Peterson orvosi kezelését. Ha a férfi felébred, akkor is hosszú éveken át orvosi ellátásra fog szorulni.

A két támadót a rendőrök letartóztatták.

Forrás

Tetszett az írásunk? Akkor oszd meg másokkal is!

Címkék