Romákkal kellene megvédetni a magyar határt!

Kérem a tisztelt vezetőség szíves átgondolását!

20110311gyongyosp9

Az interneten terjed az az üzenet, miszerint a cigányokkal kellene megvédeni a magyar határt. Hogy miért is? Az üzenet kellően körülírja!

“Kedves magyarországi vezetőség!

Nap mint nap azt olvasom, hogy Magyarország Szerbiával közös határán a migránsok száma gyarapszik. A görögországi idomeni tábor képe kezd kirajzolódni az országhatáron. Ahol csupán egy kerítés véd minket, magyarokat.

A haderő növelése, a határ fokozott védelme természetesen ebben a helyzetben elengedhetetlen. De nézzük csak a görög-macedón határ példáját. A rendőrség olykor-olykor a könnygáz bevetésével sem tudott elég hatékony lenni. A migránsok agresszivitása győzött. Többen voltak, erősebbek és elszántabbak voltak.

Mi lesz Magyarországgal ha ismét betelik a migránsoknál a pohár? Ha nem lesz elegendő a határvédelem?! Borsod-Abaúj-Zemplén megyeiek arra az elhatározásra jutottunk, hogy a határunk védelme hatékonyabb lenne, ha a cigányokat kivezényelnénk. Hogy miért gondoljuk így? Hiszen minden nap szembesülnünk kell azzal, hogy ők milyen kemények, erősek, bárkit legyőznek. Ha már hárman megjelennek, bárkit képesek agyonverni. Nőt, gyereket, és akár férfit is. Ezért terjesztenénk elő azt a javaslatunkat, hogy ezek a kemény cigányok – egy kis juttatás fejében – bármit megtennének a hazáért. Ha olyan kemények, mint azt vallják, akkor megemelem a kalapom ezentúl előttük.

Kérem a tisztelt vezetőség szíves átgondolását!

Egy hazáját féltő magyar!”

Címkék